Har du akkurat fått valp? Eller får du snart en valp i hus😊

Da kan det være en god ide å investere i ett valpekurs, slik at du får trent inn grunnferdighetene og lære deg gode vaner for hunden din som dere får glede av i mange år fremover

Vi ønsker derfor å tilby ett unikt kurskonsept hvor du og valpen blir fulgt opp over lengre tid. Vi vil lære deg hvordan håndtere hverdagslige ting som pelsstell, kloklipp, småbiting og andre valpesprell i tillegg til de vanlige innlæringene av sitt, dekk, bli, gå pent og innkalling

Vi ønsker å bevisstgjøre valpeeiere om eget kroppsspråk, valpens språk og sosiale adferd, hvordan stress påvirker og om de forskjellige belønningsteknikker

VI ER to engasjerte instruktører som brenner for godt hundehold. Vi har erfaring med mange raser, er instruktørutdannet og har flere fordypningskurs innen valpetrening, trening av valp/unghund, rehabilitering av hund, sporkurs og forskjellige hundesporter. Vi bruker belønningsbaserte treningsmetoder

Våre kurs går over 8 kurskvelder hver 14 dag slik at dere får rikelig med tid til å trene mellom kurskveldene. Dere vil bli invitert til en lukket facebook gruppe som dere kan bruke til å spørre oss om råd mellom kurskveldene hvis dere skulle stå fast på hjemmeleksene eller rett og slett bare har noe dere lurer på😊

Valpekurset passer for de med valper i alder 2-5mnd.

Vi kan tilby trening i flotte lokaler. Oppvarmet kurslokale, inngjerdet uteområde for trygg opplevelse av innkalling, stor flott hall for valpeslipp og annen moro. Vi har også store uteområder hvor vi i tur trening vil få møte positive forstyrrelser.

Kurspris kr 2.600,-

Oppstart 22 januar kl 18.00 – 19.30, deretter dato: 06/02,19/02,04/03,19/03,01/04,16/04,29/04

Påmelding til: post@tonsberghundesenter.no

Tilleggsinfo:

Etter endt kurs vil vi tilby den samme gruppen deltakere videregående kurs, når utfordringer begynner å melde seg  i valpens pubertetsfase 

Dette kurset strekker seg fra valpen er ca 6 mnd til 12 mnd hvor vi samles en gang pr mnd i 2t og fortsetter trening av øvelser, presenterer nye øvelser og forskjellige hundesporter samt tar opp de utfordringer som dukker opp i hundeholdet i denne fasen av valpens liv Fullstendig oversikt for dette kurset vil det bli informert om på valpekurset