Hallen er 20×40 meter.

Den er uisolert og har ett Walber Supreme Surface underlag. Dette er ett underlag som ble lagt da det tidligere var ett hestesportsenter. Walber Supreme Surface er en blanding av spesialsand, geopad og fiber. Underlaget skulle tillate hestene å få maksimalt avspark fra grunnen. Samtidig skulle den gi hestene svikt i landingen slik at forbeina ikke møtte friksjon og motstand i landingen. Vi mener dette underlaget derfor fungerer veldig bra for f.eks hunder som trener agility hos oss. Bunnen gjør at potene glir lett MED sanden i landinger slik at det ikke oppstår friksjon.

Vi har kjegler, kasser, lett agilty utstyr i plast osv. som kan lånes gratis mens du leier hallen. Dette står i hyller på tribunen.
Vi ber om at dette settes på plass etter bruk

Vil du koke deg vann til egen kaffe/te står det en vannkoker på bord på tribunen i hallen. Vi oppfordrer til å ha med egen termokopp for å unngå unødvendig søppel.

Det er tilgang til toalett og vann.

Leie av hall kr 300,- pr time.

Vil du trene Agility har vi noe nytt utstyr allerede på plass og vil fra høsten av kunne tilby trening i hallen med flunkende nytt utstyr. Følg med her på hjemmesiden vår og vår Facebook side for nærmere info

Hallen er åpen for bookinger hverdager fra klokken 17:00 – 22:00.
Vennligst ta kontakt på post@tonsberghundesenter.no for avtaler utenom dette

Laster kalender...
- Tilgjengelig
 
- Reservert
 
- Avventer behandling
 
- Delvis reservert

Fornavn*:

Etternavn*:

Email*:

Tlf*:

Antall personer:

Beskrivelse:

Starttid*:

Sett klokkelsett som dette; 10:00

Varighet:

captcha