Om oss:
Jeg, Heidi, eier og driver Tønsberg Hundesenter. I tillegg til hundesenteret driver vi gård og for tiden bor det kaniner og katt i tillegg til 4 hunder her. Vi håper også å utvide med flere dyr:)

Tidligere drev jeg med forvaltning næringseiendommer før jeg tok instruktørutdannelse i 2017/2018. I tillegg har jeg Fordypning i dyrepleie, flere brukshundkurs med egne hunder, Fordypning i valpetrening med Åsa Ahlblom/Gro Saugerud, ettåring online fordypning i Elite hundeeier hos Nordisk heste- og hundeterapiskole som innbefatter hund fra valp til voksen, avansert treningslære, hundens eksteriør, treningsplan, hundens helse, utstyrstilpasning, massasje og stretching og tilbake etter sykdom og skade, Smellerkurs hos Catch hundetrening, Best hver dag med Siv Svendsen, Førstehjelp hund hos Evidensia Vestfold Dyrehospital, Søkskurs med SWDI, Husbandrykurs med Jonas Fjellanger, Kroppsgjeterkurs hos Fjellgjeting og online triksekurs og klikkerkurs hos Team Bissevov. Jeg følger også opp oppdaterte forskningsrapporter og teori via medlemsskap hos Hun om Hund Emma Garlant.

Som hundetrener er man aldri utlært og det gjør at jeg hele tiden ønsker å utvikle meg og lære nye ting.

Jeg syns det er morro å jobbe med hund, gå søk, trene agility, leke med triks og drømmer om å tilby gjeterkurs med sau etter hvert. Jeg har hatt hund i over 40 år både små og store, renraset og blandingshunder og vi har nå en gjeterhund aussie/bc, en bordercollie og to små av rasen pomerian/chihuahua og japansk tempelhund/chihuahua.

Kurs/treninger:

Av egne kurs tilbyr vi aktivitetskurs og valpekurs. Vi holder treningsdager og privattimer hverdagslydighet . Kurs og treningsdager blir promotert via vår instagram og facebokside. Privattimer henvendelse på mail eller melding tønsberg hundesenter med utfyllende info. Vi bruker kun belønningsbaserte treningsmetoder.

Det holdes også agilitykurs, rallykurs mm hos oss av andre aktører. Disse blir promotert via deres egne sider samt på våre når det er ledige plasser


Mail: post@tonsberghundesenter.no