Massasje & Stretching

I juni kommer Tina for å holde kurs i Massasje og Stretching, i samarbeid med Klinikk Soleo AS som holder til i Skien. Hun er nyutdannet Fysio- og rehabiliteringsterapeut på dyr gjennom Klinikk Soleo AS. Hun avsluttet skolegangen i 2017 og har underveis- og etter utdannelsen jobbet på klinikken og vært medhjelper i undervisningen av nye studenter. Tina’s hovedinteresse, som hun nå jobber videre med er ernæring, trening og rehabilitering, og hvordan disse elementene er viktig for å få en sunn, sterk hund i hverdagen.

Massasje i seg selv er både skadeforebyggende samt det bygger bånd mellom hund og eier. Å lære seg massasje er ett godt verktøy for deg som er aktiv i konkurranse eller om du har en hund med fysiske plager. Det er en veldig trygg og skånsom metode å kunne bruke på egen hund og på dette kurset lærer du både øvelsene samt når/når du ikke skal massere hunden. Stretching er noe alle hunder kan dra nytte av. Ikke bare strekker du godt ut etter en aktiv økt eller tur, men du kan lett unngå låsninger og forebygge skader ved å utføre en stretching på hunden. Øvelsene vil bli nøye vist, du får med ett eget hefte til hjemmebruk og vi vil sette av ca tre timer med praksis for å lære dette på en trygg og god måte. Vi blir også å snakke om oppvarming samt nedgåing av hund etter endt treningsøkt og hvorfor dette er så viktig.

Kurset: 

  • Varer fra kl 11:00og til ca 15:00 og mulig det blir litt lenger men det er satt av 4 timer.
  • Du vil lære om massasjen og stretchingen sin historie, utførelse av metodene samt annen
  • Relevant informasjon.
  • Eget kompendiet til hjemmebruk der alle øvelser står forklart.
  • Gavekort på en fysikalsk behandling hos Opp&Hopp Hund- og Fysio
  • PRIS: 850 kr, bindene påmelding. Betaling via Vipps og max påmeldte er 12 stk.

Alle melder seg på til Tina på melding, tlf nr 90809725 og du skriver: navn, adresse, hund samt alder på hunden. .

Med på kurset kan du ta med drikke til deg og hunden samt ett pledd/vetbed hunden kan ligge på under kurset. Vi skal først ha teori før hundene kan komme inn i bygget. Vi jobber i grupper under det praktiske så alle kan ikke få hundene med inn i lokalet på en gang, og det er viktig at hunden din klarer å slappe av samt er grei med andre hunder da det fort kan bli litt tett mellom gruppene 🙂

Dato

15 jun
Expired!

Tid

11:00 - 15:00

Pris

850kr
Opp&Hopp Hund- og Fysio

Arrangør

Opp&Hopp Hund- og Fysio
Telefon
90809725
E-post
tinamyrl@gmail.com
Nettsted
https://www.facebook.com/OppHopp-Hund-og-Fysio-660104947756051/

Instruktør